Styla era bilar i motorklubben

Något som kan vara riktigt kul och häftigt är att styla din bil och dessutom kan du göra det tillsammans med de övriga i motorklubben du är med i. Det behöver inte kosta skjortan att styla din bil utan du alltid ändra en sak i taget och till sist här bilen uppiffad precis som du vill ha den. Det har blivit väldigt vanligt bland bilägare att de vill styla sina bilar och det hänger delvis ihop med filmer så som “Fast and the Furious”-filmerna, men också att du vill sätta din egna speciella touch på din drömbil.

Hur stylar du?

Du kan ändra både exteriören och interiören, allt hänger på vad du vill börja med helt enkelt. När det gäller det yttre kan du alltid ändra färgen på bilen, byta lampor, byta däck, fälgar och navkapslar, sätta neonljus under chassit eller sätta en tjusig vingen där bak. Interiören ändrar du genom att byta säten eller sätta på bilklädsel, byter växelspak och ratt.

Glöm inte bort att ljudet i viktigt i både bilen, men också vilken musikanläggning du har. Dessa var några olika sätt för att du ska kunna sätta din personlig stil på din bil. Det finns åtskilliga sätt att styla din bil och för att du ska få inspiration kan du surfa in på billtillbehör till transportbilar och personbilar hos Transportstyling eller liknande sajter. Du och de övriga i motorklubben kan alltid byta erfarenheter och komma med tips.

Att tänka på

Det är en folkhobby att styla bilar och oftast är det yngre killar som gör det med sina allra första bilar. Ska du styla en bil bör du välja en bilmodell som har har ett stort och brett utbud av biltillbehör typ Volvo S60 och Volvo 740 eller någon Mercedes. Du bör tänka dig för innan du gör det dock eftersom stylade bilar minskar tyvärr i värde om du inte monterar alla originaldelar tillbaka innan försäljningen. Vet du om att du ska behålla din pärla kan det vara riktigt häftigt att styla bilen.

Specialtillverkad bil

Vill du inte hålla på med att styla en bil kan du alltid beställa en specialtillverkad bil, vilket görs ofta i Tyskland. Dessa företag som endast ägnar sig åt att specialstyla bilar gör att du faktiskt kan höja värdet på din bil fast den inte är likt originalet. Detta tack vare att de vet vad de sysslar med, jämfört vad en 20 år gammal biltokig kille/tjej stylar rent amatörmässigt. Du kan oftast välja mellan olika typer av stylingspaket, men självklart finns det företag som du kan beställa och få din bil stylad precis som du alltid har drömt om. Har du inte pengar till att själv styla en bil, finns det faktiskt bilar till salu på nätet och i specialtidningar.